суботу, 29 вересня 2007 р.

Free Image Hosting at ImageShack.us

Вгадайте, що це за будівля, і ви вважатиметесь просунутим арт-меном!

7 коментарів:

Maxon Pugovsky сказав...

а якщо хтось захоче просунутися у якості арт-вумен? =)

мабуть, фігурка у лівому нижньлму кутку має щось підказати. але арт-мен з мене якийся зовсім "засунутий" - ніц не впізнаю.

Віка Кріль сказав...

Катю, я теж не знаю... Не тягни інтригу, розколюйся. Це хоча би в Києві?

kateryna сказав...

розколотись не можу, справжній арт-фан знає цю будівлю. Віко, вона в києві, ще й недалеко від Академії, до речі має дещо спільне з Могилянкою, ну і звісно стосується безпосередньо мистецтва. все всі карти сама розкрила...

Ліза сказав...

скажіть, важко вчитися в Могилянці? у мене мрія є - там вчитись, але на жаль, цей заклад не для мене, бо я не сповнена якимось характером, що присутній у тих студентів Академії, з якими перетиналася я

Tamara сказав...

Народ, це Національна художня академія!! До речі, дуже раджу їхню бібліотеку:є всі останні мистецтвознавчі видання і дуже привітні робітник, що не може не радувати!!!
Я крутий арт-мен?

kateryna сказав...

Тамаро, ти справді просунута у мистецтві! тільки ти не арт-мен, а все ж таки арт-вумен - звучить дуже поважно і феміністично!

kateryna сказав...

Лізо! Хто тобі сказав, що потрібно мати особливі чи якісь надзвичайні риси для того, аби вчитись у Могилянці. Можу сказати одне - треба мати клепку, бажання вчитись і непересічну любов до читання, бо читати тут справді доводиться багато. А вчитися звісно нелегко, зате потім розумієш чого хочеш від життя і чим саме ти відрізняєшся від усіх інших. А щодо особливої "могилянської натури" - то вона виховується самою атмосферою і духом Академії, тому не бійся і не відступай від своєї мрії!